Logotype
Logotype
Logotype

Vores vision

Vores vision er at bidrage til et bedre sygehus- og sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Det gør vi ved at tilbyde sikre, innovative og effektive e-sundhedsløsninger.

Vores virksomhed

KIBI blev grundlagt i 1997, og vi har i dag kontorer i Sverige, Finland og Danmark, og vores hovedkontor befinder sig i Stockholm. Vores bedste og vigtigste ressource er vores personale, som med sin kompetence og sit engagement bidrager til KIBIs fremgang og vækst. I dag bruger over hundrede nordiske sygehuse og lægehuse af forskellig størrelse vores produkter og løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik indenfor primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Vores udviklingsarbejde

Nøgleordene i vores udviklingsstrategi er brugervenlighed og kvalitet. Vores måske vigtigste opgave hos KIBI er at lytte, forstå og have en åben tilgang til forandringer. For at hele tiden at være relevante og kunne tilbyde de rette tjenester til de rette aktiviteter inddrager vi altid behandlingsinstitutionerne tidligt i alle udviklingsprojekter. På den måde sørger vi for, at alle vores tjenester og forbedringsprocesser tager udgangspunkt i de behov, som behandlingsinstitutionerne har identificeret. Udviklingsarbejdet hos os er tæt forbundet med vores kvalitetsarbejde, så vi sikrer, at vi fortsat kan levere de bedste tjenester indenfor e-sundhed fremover.

Vores leveringsarbejde

Kunden har altid ret, plejer det at hedde. Det har vi altid vidst hos KIBI. Ved hjælp af vores nye leveringsproces sørger vi for, at du som kunde lige fra det allerførste sekund inddrages i de tjenester, som du har bestilt. Vi opdeler leveringen i to dele: Under salgs- og leveringsarbejdet samarbejder vores salgsafdeling tæt med vores leveringskonsulenter, så du som kunde hele tiden er med i processen fra implementering, opdateringer og videre til eftersalgssupport. Der forekommer kontinuerlige opfølgninger og sikring af, at certificeringsprocesser og regelsæt efterleves. På den måde sikres en smidig overgang fra salg til levering og opfølgning. Trygt, sømløst og smidigt.

Vores kvalitetsarbejde

Vores kvalitetsarbejde er en vigtig del af de daglige aktiviteter. Vi følger ISO 13485 i alle delprocesser – fra idéstadiet til alle tilbagemeldingsprocesser med kunden efter leveringen. På den måde sikrer vi den højeste kvalitet for kunderne og for vores medarbejdere.

Ledningsgrupp

Bestyrelse

Hvorledes kan vi hjælpe dig?

Logotype

KIBI bidrager til et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Vores løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik bruges i dag på over 100 nordiske sygehuse og lægehuse af alle størrelser inden for primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Adresse

Lyskær 8 A
2730 Herlev
+45 70 22 10 11
info@kibi-danmark.dk

Quicklinks

Løsninger
Nyheder
Om os
Karriere
Kontakt os
Support

Abonnér på vores nyhedsbrev

Skriv koden: captcha

Følg os

Linkedin LinkedIn