Logotype
Logotype
Logotype

Hvis sundhedsvæsenet skal drives effektivt, må man have stabile og pålidelige systemer, som behandler al vigtig dokumentation. Med vores tjenester får du en ensartet og omfattende løsning. Med vores dokumentvisning undersøger du patientoplysninger, tolknings- og klassificeringstjenester giver dig det rette beslutningsgrundlag, og vores scannere skaber digitale dokumenter af trykte behandlingsinformationer.

Dækkende tjenester indenfor
Medical Documentation


Dokumentvisning i KIBI Media

Nu kan du undersøge dokumenter fra forskellige tidspunkter, justere og rette billeder og gemme ændringen til fremtidig visning – uden at originalbilledet ændres.

Med den nye dokumentvisning får du helt sikkert et nyttigt hjælperedskab til dit daglige behandlingsarbejde. Du kan undersøge dokumenter fra forskellige tidspunkter, justere og rette fejl – rotere eller vende billeder og gemme ændringen til fremtidig visning – uden at originalbilledet ændres. Endvidere giver dokumentvisningen dig hjælp til digitaliseret patientdokumentation samt digitale informationer i alle systemer. Med andre ord: Du kan arbejde med dokumentvisningen trygt vidende, at den interagerer med netop dit medicinske udstyr og behandlingssystem.

Dokumentvisningen interagerer med alle dine systemer, og du kan naturligvis udbygge dem med tillægspakken til billedredigering, videooptagelse m.m. – alt sammen for at skabe et værktøj, der imødekommer kravene til nutidens moderne medicinske billedbehandling med højest mulig fokus på patientsikkerhed.

Med den tydelige grænseflade kan du arbejde mere trygt
Tydelighed, effektivitet og tryghed er de tre fundamenter, som dokumentvisningen hviler på. Med den stabile tekniske platform og en fuldstændig tydelig grænseflade kan du let navigere dig igennem dokumentvisningen uden at miste fokusset på de informationer, der vises. Dokumentvisningen understøtter naturligvis de allerfleste billedformater, inklusive PDF og TIFF.

KIBI-dokumentvisere i korte træk:
• Håndterer fuldstændigt medicinsk historik, EKG, billeder, videoer, ultralyd, laboratorieresultater og diagnostiske rapporter.
• Indhenter, klassificerer og indekserer alle indkommende dokumenter og vedhæfter dem til patientjournalen. Indeholder den seneste integration- og lagringsteknik, såsom XDS og VNA.

Produktblad
Produktblad
Del siden
Facebook Linkedin

Tolkning og klassificering

Hurtig og nem adgang til vigtig information.

Tolkning og klassificering
Klassificér og indeksér indsamlet information for hurtig og nem adgang til vigtig information – hvor som helst og når som helst. Med vores tolknings- og klassificeringstjenester ved du med sikkerhed, at du behandler behandlingsdata på den rette måde. Ved bearbejdning af det scannede materiale via OCR-teknikken kan man få en mere detaljeret klassificering af de medicinske dokumenter, med en mindre arbejdsindsats. Kan også med fordel bruges til administrative materialer, såsom personlige mapper eller regnskabsdokumenter.

Del siden
Facebook Linkedin

Scannere

Scan, indsaml og lagr og del dokumenter og behandlingsdokumentation med dine øvrige behandlingssystemer. KIBI er markedets førende inden for scannere og specialløsninger til sundhedsvæsenet.

Digitaliseringen er kommet for at blive!
Men sundhedsvæsenet skal også kunne håndtere millioner af trykte dokumenter som personlige mapper, henvisninger, tillægsjournaler, restjournaler osv. KIBI er markedets førende inden for scannere til sundhedsvæsenet. I Sverige anvender 15 regioner (landsting) vores løsninger. Hos os kan du få hjælp med både scanning af store volumener og decentraliseret scanning. Vi letter og effektiviseret dine daglige aktiviteter. Vi kan levere både hardware i form af scannere og software i form af tjenester, der kan både indeksere og klassificere oplysningerne fra scanningen. Scan, indsaml og lagr og del dokumenter/behandlingsdokumentation med dine øvrige behandlingssystemer.

Del siden
Facebook Linkedin

Hvorledes kan vi hjælpe dig?

Logotype

KIBI bidrager til et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Vores løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik bruges i dag på over 100 nordiske sygehuse og lægehuse af alle størrelser inden for primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Adresse

Lyskær 8 A
2730 Herlev
+45 70 22 10 11
info@kibi-danmark.dk

Quicklinks

Løsninger
Nyheder
Om os
Karriere
Kontakt os
Support

Abonnér på vores nyhedsbrev

Skriv koden: captcha

Følg os

Linkedin LinkedIn