Logotype
Logotype
Logotype

KIBI Clinical Suite er en banebrydende løsning til sundhedsinformation. Den forenkler og effektiviserer flowet i sundhedsvæsenet ved at integrere medicinske billeder, videoer, dokumenter og EKG direkte i patientjournalen. Med størst mulig patientsikkerhed som udgangspunkt er KIBI Clinical Suite det ultimative supplement til patientjournalen. Sundhedspersonalet får her direkte adgang til al patientinformation og kan hurtigere, enklere og sikrere stille en korrekt diagnose og behandling. KIBI Clinical Suite skaber mulighed for et mere effektivt sundhedsvæsen, hvor patienten er i fokus.

En søgning – al patientinformation
I sundhedsvæsenet i dag er der mange forskellige systemer, som ikke er direkte tilgængelige fra patientjournalen. KIBI Clinical Suite integrerer informationerne fra disse systemer direkte i patientjournalen. De informationer, som gøres tilgængelig i patientjournalen via KIBI Clinical Suite, kan opdeles i tre forskellige områder.

Medical Imaging: Her håndterer vi optagelse af og diagnostiske værktøjer til billeder og levende billeder som fx endoskopi, mikroskopi, medicinsk video, kamerabilleder, radiologi, ultralyd m.m.

Cardiology: Her opfanger vi signaler fra EKG-udstyr, uanset hardwareproducent, og gør den tilgængelig i diagnostiske værktøjer i journalen.

Medical Documentation: I sygehusvæsenet håndteres masser af dokumenter i papirform, mailform og også diagnostiske dokumentationer fra andre systemer i sundhedsvæsenet. KIBI Clinical Suite lagrer og forbinder digitalt disse dokumenter direkte med patientens journal.

Klik nedenfor, hvis du vil vide mere!

Hvorledes kan vi hjælpe dig?

Logotype

KIBI bidrager til et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Vores løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik bruges i dag på over 100 nordiske sygehuse og lægehuse af alle størrelser inden for primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Adresse

Lyskær 8 A
2730 Herlev
+45 70 22 10 11
info@kibi-danmark.dk

Quicklinks

Løsninger
Nyheder
Om os
Karriere
Kontakt os
Support

Abonnér på vores nyhedsbrev

Skriv koden: captcha

Følg os

Linkedin LinkedIn