Logotype
Logotype
Logotype

KIBI becomes a part of CSAM!

 

In May, KIBI and CSAM signed an agreement whereby CSAM acquires KIBI. CSAM and KIBI’s shared focus is to provide innovative niche eHealth solutions throughout the Nordics. Together, CSAM and KIBI will offer an unmatched portfolio of software solutions in the medical documentation, imaging and connected healthcare domains, providing more value to hospitals, patients and healthcare providers.

 

Click here to read KIBI’s announcement >>>

Click here to read CSAM’s announcement >>>

Publicereret: 2019-05-21
Del siden
Facebook Linkedin E-mail

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrager til et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Vores løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik bruges i dag på over 100 nordiske sygehuse og lægehuse af alle størrelser inden for primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Adresse

Lyskær 8 A
2730 Herlev
+45 70 22 10 11
info@kibi-danmark.dk

Quicklinks

Løsninger
Nyheder
Om os
Karriere
Kontakt os
Support

Abonnér på vores nyhedsbrev

Skriv koden: captcha

Følg os

Linkedin LinkedIn