Logotype
Logotype
Logotype

Mød KIBI’s nye udviklingschef!

Jürgen Kerstna har været ny udviklingschef hos KIBI siden september 2017. Men sundhedsverdenen er skam ikke et nyt område for ham. Med sin baggrund som ingeniør og systemarkitekt på bl.a. St. Jude Medical og dataintegrationskonsulent på Karolinska Institutet har Jürgen stor erfaring med IT i sundhedsvæsenet. Stillingen som systemarkitekt var både givende og udviklende, men Jürgen søgte nye udfordringer:

– Jeg ville gerne arbejde mere med softwareudvikling, et spændende område og en vigtig grund til, at jeg havnede hos KIBI.Som udviklingschef har Jürgen ansvar for videreudviklingen af alle de tjenester, som indgår i KIBI Clinical Suite. Naturligvis er han med til at sætte kursen for KIBI’s strategiske roadmap fremover.

– Teknologien giver nu mulighed helt nye løsninger, som var umulige at forstille sig for bare et par år siden, fortæller Jürgen.For eksempel nævner Jürgen billedbehandlingssystemerne.

– I dag kan sundhedspersonalet i princippet bruge mobilen til avanceret billeddokumentation. Allerede nu foregår lægeundersøgelser i realtid, hvor sundhedspersonalet og patienten befinder sig hundredvis af kilometer fra hinanden. Innovationerne indenfor sundhedsverdenen forudsætter sikre tydelige og pålidelige systemer til håndteringen af sundhedsdokumentation. Det handler for os hos KIBI hele tiden om at udnytte de nye muligheder, som teknologien tilbyder os, så vi kan levere løsninger, der letter sundhedspersonalets og patientens hverdag, forklarer Jürgen.Jürgens team er fuldt optaget af at videreudvikle KIBI Clinical Suite ud fra kundernes behov. Til sikring af næste trin i KIBI Clinical Suite skal selve platformen ændres.

– Vi forbedrer nu vores nuværende webplatform. Det er et kæmpearbejde, som forventes klar i løbet af 2019. Vores kunder skal deltage i udviklingen af de nye funktioner, som skal opfylde deres behov.På trods af en stor variation, hvad angår kundernes ønsker, ser Jürgen en tydelig rød tråd:

– Vi ser et stort behov for løsninger, som kan integreres med alle tilgængelige systemer. Det samme gælder for standardiseringer. Sundhedspersonalet har hverken tid eller ressourcer til at forsøge sig med kortsigtede specialløsninger.Hvor er KIBI om fem år?

– Vi vil helt sikkert have en større produktportefølje. KIBI som MedTech-virksomhed er en etableret aktør med omfattende aktiviteter i Norden. Egentlig vil jeg gerne, at vi om fem år har den samme grundlag som i dag: en fantastisk gruppe, som brænder for at gøre sundhedsvæsenet endnu bedre ved at tilbyde mere præcise målemetoder, skarpere billeder og nemmere integreringer, afslutter Jürgen Kerstna.

 

Publicereret: 2018-01-30
Del siden
Facebook Linkedin E-mail

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrager til et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Vores løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik bruges i dag på over 100 nordiske sygehuse og lægehuse af alle størrelser inden for primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Adresse

Lyskær 8 A
2730 Herlev
+45 70 22 10 11
info@kibi-danmark.dk

Quicklinks

Løsninger
Nyheder
Om os
Karriere
Kontakt os
Support

Abonnér på vores nyhedsbrev

Skriv koden: captcha

Følg os

Linkedin LinkedIn