Logotype
Logotype
Logotype

Robert Cygnaeus, KIBIs adm. direktør retter blikket fremad:

Den digitale revolution forandrer sundhedsvæsenet i et stadigt hastigere tempo.

Patientcentreret sundhedsbehandling og digitale sundhedsløsninger har fået sit endelige gennembrud. Hos KIBI ser man forandringer som indlysende skridt i retning af et bedre sundhedsvæsen for alle.

Vi har fået os en lille snak med KIBIs adm. direktør Robert Cygnaeus.

Hvis du ser tilbage på året, der gik, hvilke KIBI-relaterede hændelser, vil du så fremhæve?

Jeg vil frem for alt fremhæve, at vi i år virkeligt har satset på rekruttering og udvikling for at styrke leverings-, support- og udviklingsafdelingerne, da vi ser et øget behov herfor blandt vores kunder. Desuden har vi rekrutteret en produktchef, som i sin stilling skal fokusere på kundeservice sammen med teamet.

En stor nyhed i 2017 er KIBI Clinical Suite. Hvorfor har I lanceret denne løsning?

KIBI Clinical Suite er nøglen til effektiv informationshåndtering som supplement til patientjournalen og er en løsning, der opfylder det moderne sundhedsvæsens behov. Med KIBI Clinical Suite kan man få adgang til klinisk patientinformation, som ellers kun findes i specialistsystemer. I journalen kan man nu få adgang til værktøjer som for eksempel medicinske billeder og videoer, DICOM-billeder samt EKG. Desuden kan man direkte koble fx kameraer og endoskoper til, så optagelsen og lagringen af billeder og videoer bliver helt automatisk. Utroligt sjovt, at vores kunder sætter pris på KIBI Clinical Suite og ser dets muligheder.

Hvad skal Kibi fokusere på?

Vores vigtigste mål er at bidrage til at øge patientsikkerheden og spare tid og penge i sundhedsvæsenet. Vi har fuld fokus på de 14 svenske landsting (regioner), som sammen med en stor privat sundhedsaktør udgør vores kunder. Vores løsninger forbinder forskellige sundhedssystemer og effektiviserer arbejdsgangene i sundhedsvæsenet.

Hvad er tendenserne i branchen efter din mening?

Det patientcentrerede sundhedsvæsen er helt sikkert den mest interessante tendens og ligger højt på regionernes og de private sundhedsaktørers agendaer. Patienterne skal kunne vælge, hvor de søger behandling. Som patient vil man kunne få gavn af teknologien, både til diagnosticering og behandling.

Nævn et kundecase, som du er særligt stolt af?

Vi er midtvejs med et projekt i Region Jämtland Härjedalen, hvor man implementerer alle moduler af KIBI Clinical Suite direkte i deres patientjournalsystem Cambio COSMIC.

Når projektet er helt færdigt, vil alle Cosmic-brugere have fuld adgang til supplementjournal, medicinske billeder og videoer samt DICOM-studier via KIBI Clinical Suite. Det vil skabe store muligheder for forbedret informationshåndtering for sundhedspersonalet.

Hvor er Kibi om tre år?

Om tre år håber vi, at alle vores kunder har et fuldt KIBI Clinical Suite implementeret, at vi får tilknyttet yderligere regioner og private sundhedsaktører som kunder, og at vi har ekspanderet yderligere i resten af Norden, hvor vi i dag har kontorer og flere store kunder.

Vi ser også frem til at få kunder i andre dele af Europa, hvor vores produkter er CE-certificerede, hvilket gør dem egnet til medicinsk anvendelse i hele Europa.

Publicereret: 2017-12-22
Del siden
Facebook Linkedin E-mail

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrager til et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Vores løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik bruges i dag på over 100 nordiske sygehuse og lægehuse af alle størrelser inden for primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Adresse

Lyskær 8 A
2730 Herlev
+45 70 22 10 11
info@kibi-danmark.dk

Quicklinks

Løsninger
Nyheder
Om os
Karriere
Kontakt os
Support

Abonnér på vores nyhedsbrev

Skriv koden: captcha

Følg os

Linkedin LinkedIn