Logotype
Logotype
Logotype

Mød Jacob Lindberg, nu produktchef hos KIBI

Fra Nordland, forhenværende hockeyspiller og musikelsker. Den 34-årige Jacob Lindberg er KIBIs seneste spillerhvervning med ansvar for at udvikle KIBIs tjenester, for nu at blive i hockeyjargonen. Og allerede nu er udviklingsarbejdet med KIBI Clinical Suite i fuld gang.

Du begyndte hos KIBI i august 2017. Hvordan er det?
– Enormt sjovt og frem for alt super spændende. Man bliver kastet ud i midt i det hele, og jeg kan lide, at det er sådan!

Hvad er din baggrund?
– Jeg er biomedicinsk analytiker, egentlig inden for klinisk fysiologi, og har bl.a. arbejdet på Karolinska sjukhuset. Men allerede ret tidligt indså jeg, at jeg trivedes i medicoteknikbranchen og var interesseret i at udvikle tekniske integrationer og ville gerne udforske IT-siden af sundhedsverdenen nærmere.

Hvad bliver dit ansvarsområde hos KIBI?
Som produktchef skal jeg først og fremmest have en dialog med alle vores kunder omkring deres behov og ønsker. Ud fra dette arbejde går vi videre og udvikler vores eksisterende løsninger og fremstiller også nye tjenester. Hvad vi kan se er, at kunderne ønsker ensartede, standardiserede løsninger, som er kompatible og følger nationale og internationale standarder. Vi har også brug for at forenkle integrationer og udveksling af medicinsk information både inden for, men også mellem amter/regioner.

Hvad står øverst på din agenda?
De store overordnede projekter er arbejdet med vores strategiske roadmap og udviklingen af KIBI Clinical Suite. Vi er i fuld gang med inden for det næste års tid at udskifte den tekniske platform; noget, som vores kunder ikke kommer til at mærke i starten, men platformsskiftet vil være det første skridt i retning af den nye version af KIBI Clinical Suite. Det er en utrolig spændende løsning, der sparer tid, effektiviserer flowet i sundhedsvæsenet og øger patientsikkerheden.

Hvilke udfordringer ser du foran dig?
KIBI Clinical Suite, som er en rendyrket e-sundhedsaktør, er jo et relativt nyt fænomen, og medicoteknikbranchen har endnu ikke set det fulde potentiale, som vores KIBI Clinical Suite kan tilbyde. Jeg ser her store muligheder for at vise flere aktører i sundhedsvæsenet vores patientorienterede løsninger.

Publicereret: 2017-11-15
Del siden
Facebook Linkedin E-mail

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrager til et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Vores løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik bruges i dag på over 100 nordiske sygehuse og lægehuse af alle størrelser inden for primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Adresse

Lyskær 8 A
2730 Herlev
+45 70 22 10 11
info@kibi-danmark.dk

Quicklinks

Løsninger
Nyheder
Om os
Karriere
Kontakt os
Support

Abonnér på vores nyhedsbrev

Skriv koden: captcha

Følg os

Linkedin LinkedIn