Logotype
Logotype
Logotype

Anders Milton med i KIBIs bestyrelse

Vi byder Anders Milton, læge med doktordisputats, efterforsker for regeringen og højprofileret samfundsdebattør, velkommen til KIBIs bestyrelse.

– Anders har en stor kompetence og erfaring fra sundhedssektoren. Hans drive, engagement og uudtømmelige nysgerrighed skal bidrage til, at vi hos KIBI bliver ved med at udvikle løsninger, der passer til morgendagens sundhedsvæsen, udtaler Robert Cygnaeus, adm. direktør hos KIBI.

– Jeg er enormt glad og stolt over at være blevet betroet dette arbejde hos KIBI. Den primære, ambulante og stationære sundhedspleje gennemgår ligesom det øvrige samfund enorme forandringer i digitaliseringens kølvand. Nye processer, nye behandlingsbehov og nye muligheder gør, at sygehuse, lægehuse og de øvrige organisationer nu kan gøre en mere effektiv indsats for at tilbyde den bedste sundhedsbehandling til borgerne. KIBIs løsninger og produkter inden for medicinsk dokumentation og diagnostik bidrager netop til dette, og mit håb er, at jeg med min ekspertise og mit netværk aktivt kan hjælpe KIBI med at arbejde for et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien, udtaler Anders Milton.

Kort om Anders Milton
Læge med doktordisputats, formand og siden adm. direktør for Sveriges Läkarförbund. Formand for World Medical Association, SACO, Folk och Försvar og Svensk Røde Kors.
Undersøger for regeringen i forbindelse med den svenske politik for hiv og aids, den svenske psykiatri, hvordan man reducerer antallet af uønskede graviditeter, organdonation og transplantation.
Medlem af tsunamikommission i 2004.
Bestyrelsesformand eller medlem af en række stiftelser og selskaber.

Om KIBI
KIBI har udviklet tjenester og produkter til medicinsk dokumentation og diagnostik til mere end 100 skandinaviske sygehuse og lægehuse af forskellige størrelse inden for den primære, ambulante og stationære sundhedspleje.

Vores KIBI Clinical Suite er en helhedsløsning, som samler information fra forskellige informationskilder i sundhedsvæsenet og integrerer dem med fx patientjournalen. Eksempler på sundhedsinformation er henvisninger, dokumenter, billeder og video, DICOM-materiale samt EKG. KIBI blev grundlagt i 1997, og virksomheden er aktiv i Sverige, Danmark og Finland. Hovedkontoret ligger i Stockholm, og antallet af medarbejder er på ca. 30 personer.

Kontakt for yderligere oplysninger
Terese Hedin, Marketing & Communications Director
Tlf: +46 070-912 31 11
e-mail: terese.hedin@kibi.se

Publicereret: 2017-11-08
Del siden
Facebook Linkedin E-mail

Hur kan vi hjälpa dig?

Logotype

KIBI bidrager til et bedre sundhedsvæsen i hele Skandinavien. Vores løsninger til medicinsk dokumentation og diagnostik bruges i dag på over 100 nordiske sygehuse og lægehuse af alle størrelser inden for primær behandling, ambulant behandling og stationær behandling.

Adresse

Lyskær 8 A
2730 Herlev
+45 70 22 10 11
info@kibi-danmark.dk

Quicklinks

Løsninger
Nyheder
Om os
Karriere
Kontakt os
Support

Abonnér på vores nyhedsbrev

Skriv koden: captcha

Følg os

Linkedin LinkedIn